Tα «Αθλητικά Μονοπάτια» προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα, από σήμερα και για τις επόμενες 3 εβδομάδες, θα βρίσκονται και διαδικτυακά κοντά στα παιδιά και στους κατοίκους των νησιών με ζωντανές και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις προγραμμάτων άσκησης για όλους.
Παιχνίδια, γυμναστική, γνωριμία με άλλα νησιά, διαδικτυακές συζητήσεις με θέματα που αφορούν τη διατροφή, την ψυχολογία και γενικότερα όλων των θεμάτων που άπτονται ενός υγιούς τρόπου ζωής.
Γυμναζόμαστε πια από το σπίτι μας αλλά μένουμε μαζί, διατηρώντας την όμορφη παρέα που δημιουργήσαμε τις τελευταίες 2 εβδομάδες με μικρούς και μεγάλους.
Είναι σημαντικό στη γνώριμη αυτή πρόκληση που μας παρουσιάζεται να κρατήσουμε την άσκηση σαν κομμάτι της καθημερινότητάς μας και να μη χάσουμε επαφή με τους προσωπικούς μας στόχους άθλησης (υγεία, ευεξία, κοινωνικοποίηση, βελτίωση κινητικών δεξιοτήτων).
Την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020, ώρα 16:00-18:00 θα βρίσκονται μαζί μας στα Αθλητικά Μονοπάτια διαδικτυακά, δύο κορυφαίες αθλήτριες: η Δώρα Κουντουρά, κάτοχος χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης και η Κέλλυ Λουφάκη, επίσης κάτοχος χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης Β’ Κατηγορίας.
Με βασικά εργαλεία την υπομονή, τη θετική σκέψη και την πίστη θα πορευθούμε παρέα!
Μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω ανακοινώσεις ως προς το πρόγραμμα των online συναντήσεων μας και για οποιαδήποτε πρόσθετη ανακοίνωση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.